Лідери продажів

Категорії

Інформація

Новинки

  • Officine Rigamonti 0300
    Officine Rigamonti 0300

    Officine Rigamonti 0300 – манометр з радіальним підключенням....

    257,60 грн
  • Officine Rigamonti 0240
    Officine Rigamonti 0240

    Officine Rigamonti 0240 - манометр з осьовим підключенням....

    239,20 грн
  • Officine Rigamonti 1832
    Officine Rigamonti 1832

    Officine Rigamonti 1832 - регульований клапан скидання тиску з керованим...

    1 339,52 грн
  • Officine Rigamonti 1831
    Officine Rigamonti 1831

    Officine Rigamonti 1831 - клапан скидання тиску із системою керованого...

    1 109,98 грн
Виталий

Спасибо! Оперативно. Качественно. Рекомендую.
11/11/17

Елена

Хочу поблагодарить Вас за сотрудничество, скидки, качественный товар и доставку! С Вами приятно иметь...
09/26/17

Татьяна

Было поставлена задача установить систему отопления в доме. Все материалы и комплектующие для...
04/20/16

Тепла підлога – комфорт та економія

Тепла підлога – комфорт та економія

Сучасні рішення систем опалення дозволяють замінити звичайні радіатори, які займають місце в приміщенні, на «приховане». Одним з варіантів такого опалення є водяна тепла підлога. Труби теплої підлоги монтуються між підлогою та покриттям для підлоги. Тепла підлога може бути водяною або електричною. Зупинимося докладніше на водяних теплих підлогах.

Система водяної теплої підлоги складається з таких основних компонентів: труби (металопластикової, мідної або зі зшитого поліетилену), колектора, насосно-змішувального вузла та циркуляційного насоса. Тепла підлога може монтуватись як у центральні, так і автономні системи опалення. Такий вид опалення стає все більш доступним і набирає популярності в квартирах, приватних будинках, магазинах, на стадіонах та інших житлових та адміністративно-господарських приміщеннях. На сьогоднішній день вартість теплої підлоги не сильно відрізняється від вартості радіаторів опалення, при цьому має масу переваг:

1) Першим плюсом теплої підлоги є рівномірний розподіл тепла. Завдяки розташуванню труб по всій площі, тепла підлога має велику площу нагріву, що робить, обігрів набагато комфортнішим, ніж іншими опалювальними приладами.распределение тепла от теплого пола

2) Другим плюсом є значна економія теплоносія. Великий обігрів приміщення дозволяє підтримувати температуру на 2 градуси менше (ніж при радіаторному опаленні), що дозволяє економити теплоносій на 10-12 відсотків. Цей факт дозволяє витрачати менше коштів на опалення (за наявності власного котла або лічильника теплової енергії).

3) Система теплої підлоги є універсальною і може встановлюватися практично у будь-яке приміщення та працювати від будь-якого типу теплоносія.

4) Завдяки тому, що труби повністю монтуються в підлогу, значно економиться місце в приміщенні, що особливо вигідно для рівномірного розміщення предметів інтер'єру.

5) Теплі підлоги виводять вологу з приміщень, що робить їх популярними в приміщеннях з підвищеною вологістю (ванна кімната, кухня, передбанник і т. д.). Також цей факт сприяє відсутності грибків, що утворюються у вологих приміщеннях.

6) Через високу теплову інерційність, теплі підлоги довгий час не остигають і зберігають тепло в приміщенні. Це сприяє економії теплової енергії.

7) Труби для теплої підлоги використовуються тільки з матеріалів, що не піддаються корозії (зшитий поліетилен, металопластик, мідь), що робить їх використання надійним та довговічним.

Недоліки водяної теплої підлоги

Мабуть, єдиним недоліком водяної теплої підлоги є те, що через високу теплову інерційність, тепла підлога має невелику швидкість зміни температури, що згодом відбивається на повільному реагуванні управління температурою в приміщенні.

Чи варто робити теплу підлогу?

При виборі варіантів опалення приміщення, теплу підлогу варто розглядати насамперед. При правильному розрахунку та монтажі, тепла підлога забезпечить найбільш економне, комфортне та приємне обігрів приміщення. Як необхідно робити монтаж та прорахунок матеріалів для системи теплої підлоги можете прочитати тут. Завдяки постійному підтриманню поверхні підлоги в теплі, в холодну пору року, Ви убезпечите себе від багатьох захворювань. Для дитячих кімнат теплі підлоги особливо підходять, тому що дозволяють не переживати, за комфорт та здоров'я дітей.

Водяна тепла підлога, на відміну від електричної, здатна самостійно опалювати приміщення з великою площею. При цьому витрати на теплову потужність набагато нижчі, ніж у інших опалювальних приладів.

Тепла підлога в центральній системі опалення

Нерідко виникає питання – чи можна робити теплу підлогу у квартирі, із центральною системою опалення? На сьогоднішній день багато квартир обладнаються системою тепла підлога, але існують деякі нюанси. При монтажі водяної теплої підлоги, в центральну систему опалення, варто враховувати два основні моменти – це законність та дотримання правил.

Перше, що потрібно врахувати – це те, що підключення теплої підлоги до центральної системи опалення без дозволу відповідних органів влади карається за законом.

Другий, важливий факт – це те, що при неправильному підключенні теплої підлоги, до центрального опалення, може порушитись правильність роботи системи, не тільки у квартирі, а й у всьому будинку.

При дотриманні всіх правил і норм, а також при отриманні дозволу водяну теплу підлогу можна встановлювати в квартирі.

Купити водяну теплу підлогу в Києві

У нашому інтернет-магазині "Grebenka" Ви знайдете тільки якісні матеріали для теплої підлоги, за низькою ціною. Ми надаємо:

1) Гарантію на обладнання для теплої підлоги;

2) Прорахунок необхідної кількості матеріалів та комплектуючих для водяної теплої підлоги;

3) Монтаж теплої підлоги (тільки висококваліфіковані спеціалісти);

4) Великі знижки при комплексних замовленнях;

5) Спеціальні умови співробітництва для будівельних та монтажних підприємств.

З питань придбання теплої підлоги, звертайтесь до нас і будьте впевнені – що Ваше опалення у надійних руках!

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code