Лідери продажів

Категорії

Інформація

Новинки

  • Officine Rigamonti 0300
    Officine Rigamonti 0300

    Officine Rigamonti 0300 – манометр з радіальним підключенням....

    257,60 грн
  • Officine Rigamonti 0240
    Officine Rigamonti 0240

    Officine Rigamonti 0240 - манометр з осьовим підключенням....

    239,20 грн
  • Officine Rigamonti 1832
    Officine Rigamonti 1832

    Officine Rigamonti 1832 - регульований клапан скидання тиску з керованим...

    1 339,52 грн
  • Officine Rigamonti 1831
    Officine Rigamonti 1831

    Officine Rigamonti 1831 - клапан скидання тиску із системою керованого...

    1 109,98 грн
Виталий

Спасибо! Оперативно. Качественно. Рекомендую.
11/11/17

Елена

Хочу поблагодарить Вас за сотрудничество, скидки, качественный товар и доставку! С Вами приятно иметь...
09/26/17

Татьяна

Было поставлена задача установить систему отопления в доме. Все материалы и комплектующие для...
04/20/16

Чорні батареї

Чорні батареї

Чорний колір вважається класичним і говорить про смак, вишуканість та престиж. Причому це стосується всього, що нас оточує. Наприклад, чорний автомобіль виглядає престижніше, чорний костюм говорить про статус та елегантність. Так і в дизайні приміщень, чорний колір надає інтер'єру свою «родзинку».

Перетворити простір у приміщенні допоможе радіатор опалення чорного кольору – це незвичайне та цікаве перетворення простої батареї на дизайнерське рішення.

Опалювальний пристрій чорного кольору гармонійно впишеться в будь-яку стильову спрямованість приміщення, особливою популярністю користуються в стилі лофт. Чорну батарею можна встановлювати у приватному будинку та квартирі, в офісі, шоурумі та інших комерційних приміщеннях.


Купити готовий чорний радіатор

Якщо необхідно в короткий термін купити та встановити опалювальний прилад, що буває нерідко, слід звернутися до інтернет-магазину, де представлені різні варіанти чорних радіаторів у наявності. Часто вони бувають, але не завжди підходять за заданими параметрами. На складі немає можливості зберігати батареї у великій кількості та в різних варіантах. Важко відразу знайти модель від потрібного виробника, певних габаритів, типу підключення та інших параметрів. Тому термінове придбання чорної батареї значно обмежить вибір.

Товар на замовлення

Моделі радіаторів різні і відрізняються за типом, розмірами, виробником, способом підключення. Не завжди є можливість тримати на складі великий асортимент опалювальних приладів у наявності та ще й у різній кольоровій гамі.

Слід враховувати, що при терміновості вибір моделей буде набагато менше, аніж, якщо подумати про це заздалегідь і оформити товар, що сподобався, на замовлення за відповідними параметрами, характеристиками і вартістю.

У багатьох виробників можна зробити індивідуальне замовлення радіатора в чорному варіанті. Однак, багато заводів-виробників роблять націнки на моделі чорного кольору.

Термін виконання замовлення залежить від бренду.

Дуже зручно та вигідно скористатися послугою замовлення радіатора необхідного кольору заздалегідь.

Фарбування радіатора

До сфери послуг нашої компанії входить не тільки продаж приладів для опалення. Ми виконуємо фарбування опалювального приладу у будь-який колір на професійному рівні. Достатньо вибрати на сайті радіатор потрібної моделі та замовити його фарбування у будь-який колір. Термін фарбування становить трохи більше тижня. Можна замовити термінове фарбування – виконання робіт за 1-3 дні.

Наші переваги:

  • Прийнятні ціни – дешевше в порівнянні з вартістю від заводів-виробників;
  • Великий досвід у цій сфері;
  • Якісне виконання замовлення;
  • Гарантія на виконану роботу 5 років.

За наявності радіатора, але при бажанні іншого кольору опалювального приладу, достатньо звернутися до нас. Ми допоможемо змінити вигляд приладу, змінивши його колір на чорний. На вибір пропонується матовий чи глянцевий відтінок. Порошкове фарбування, що використовується - надійне і безпечне, надасть привабливість і естетичний зовнішній вигляд.

Якщо Вам необхідно пофарбувати батарею або купити новий опалювальний прилад, потрібно просто залишити заявку або зателефонувати за вказаним на сайті номером телефону.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code