Лідери продажів

Категорії

Інформація

Новинки

  • Officine Rigamonti 0300
    Officine Rigamonti 0300

    Officine Rigamonti 0300 – манометр з радіальним підключенням....

    257,60 грн
  • Officine Rigamonti 0240
    Officine Rigamonti 0240

    Officine Rigamonti 0240 - манометр з осьовим підключенням....

    239,20 грн
  • Officine Rigamonti 1832
    Officine Rigamonti 1832

    Officine Rigamonti 1832 - регульований клапан скидання тиску з керованим...

    1 339,52 грн
  • Officine Rigamonti 1831
    Officine Rigamonti 1831

    Officine Rigamonti 1831 - клапан скидання тиску із системою керованого...

    1 109,98 грн
Виталий

Спасибо! Оперативно. Качественно. Рекомендую.
11/11/17

Елена

Хочу поблагодарить Вас за сотрудничество, скидки, качественный товар и доставку! С Вами приятно иметь...
09/26/17

Татьяна

Было поставлена задача установить систему отопления в доме. Все материалы и комплектующие для...
04/20/16

Прес-фітинги Valtec

Прес-фітинги Valtec

При монтажі трубопровідних систем опалення та водопостачання, ключовими вимогами є надійність та довговічність. Вибираючи якісніші труби, багато хто забуває про їх з'єднання (фітинги), що є ключовою помилкою. Фітинг (від англ. "Fit" – збирати) – це сполучні елементи, для збирання, поворотів, розгалужень, переходів (на інший діаметр різьби або матеріал труби) трубопроводів. Саме через неправильно підібрані або неякісні фітинги, найчастіше трапляються поломки водопроводів. Тому, до їх вибору варто відноситись особливо ретельно.

Завдяки своїй надійності та відносно недорогій ціні, все частіше використовуються металопластикові труби та труби із зшитого поліетилену. Для з'єднання таких труб використовують обтискні або прес-фітинги.

Прес фітинги або компресійні

При виборі фітингів, для з'єднань металопластикових труб або труб зі зшитого поліетилену також одним з ключових факторів є правильний підбір фітингів. Обтискні фітинги працюють за рахунок обтискної гайки, що фіксує труби. Перевагою такого з'єднання є те, що немає необхідності у використанні спеціального інструменту. Для монтажу знадобляться 2 ключі, що відповідають діаметру. З недоліків обтискних фітингів, варто відзначити те, що з часом різьба послаблюється і виникає необхідність періодично її підтискати. Через це обтискні фітинги не рекомендується монтувати у стіни або підлогу. Але якщо потрібно замурувати труби або зробити трубопровід так, щоб більше не повертатися до цього питання? У цьому випадку ідеальним рішенням стануть прес-фітинги.

Прес-фітинги – зробив та забув!

Конструкція прес фітингів складається з: 1) корпусу, який виготовлений з латуні CW617N; 2) гільза із нержавіючої сталі; 3) кільця ущільнювача з EPDM; 4) фіксатор із нейлону.

valtec_press-fiting

Монтаж системи з фітингами здійснюється за допомогою прес-інструменту з насадками ТН. Завдяки цій технології труба стає опресованою з двох сторін, що робить з'єднання абсолютно герметичним. Прес фітинги можуть монтуватися в стіни та підлогу, без пошкоджень та зменшення терміну служби. Зручності додає великий вибір фітингів з переходами на різьбові та інші елементи інженерної сантехніки. Це дозволяє робити з прес фітингів трубопровід повністю або частково, з переходом на труби з іншого матеріалу (метал, поліпропілен).

Прес-фітинги Valtec – якість, перевірена роками!

Італійська торгова марка «Валтек» є одним із провідних виробників прес-фітингів, для металопластикових труб та труб із зшитого поліетилену. Фітинги мають корпус із високоякісної латуні (CW617N) та гільзи із нержавіючої сталі (AISI304). Здатні працювати в робочому тиску до 25 атмосфер і температурою до 115 градусів. Термін служби прес-фітингів Valtec – 50 років та 10 років – фірмова гарантія від виробника. Також зручності додає великий діапазон діаметрів, що з'єднувальних труб (від 16 до 40).

Підключення радіаторів опалення прес-фітингами

Компанія Valtec випустила низку прес-фітингів для підключення приладів опалення. З них кутники, трійники та відводи, з хромованими трубками, які зроблять підключення радіаторів не тільки надійним, а й візуально привабливим.

VTm-282

Купити прес-фітинги Valtec, у Києві

Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір прес-фітингів Валтек, за найнижчими цінами. У нас Ви знайдете:

  • Прес-фітинги;
  • Прес-інструмент для монтажу фітингів;
  • Індивідуальний прорахунок кожного замовлення;
  • Доставка по всій Україні;
  • Знижки при комплексних замовленнях;
  • Спеціальні умови для монтажних та будівельних організацій.
  • Гарантія на продукцію.

Купуйте фітинги Валтек і відчуйте відмінну якість за прийнятні гроші!

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code